Phuket testaa 19 tsunamivaroitustornia joka päivä

Phuket -

Yhdeksäntoista tsunamivaroitustornia Phuketissa testataan joka päivä tästä päivästä alkaen (7. heinäkuuta)th) normaalisti ja niitä testataan vasta keskiviikkona kansallislaulun kanssa.

Aiemmat tarinamme:

Phuketissa ja Phang Ngassa sijaitseva Thaimaan kuninkaallinen laivasto seuraa tilannetta tiiviisti sen jälkeen, kun Nicobarin saaren edustalla on raportoitu yli 30 pientä maanjäristystä heinäkuun 5. päivän jälkeen.

Phuketin katastrofien ehkäisyn ja lieventämisen päällikkö on vahvistanut, että tällä viikolla nousuveden aikaan nouseva merivesi, joka aiheutti tulvivia teitä ja myrskytuhoja, ei liittynyt maanjäristyksiin.

Phuketin varakuvernööri Arnuparp Rodkwan Yodrabam antoi ilmoituksen eilen (6. heinäkuuta)th) . Ilmoituksessa todetaan, että sen varmistamiseksi, että katastrofien ehkäisy- ja lieventämisosasto on aina varautunut kriisitilanteeseen, saarella olevaa yhdeksäntoista tsunamivaroitustornia, jotka testattiin normaalisti vasta keskiviikkona kello 8 Thaimaan kansallislaulun soidessa, on nyt käynnissä. testataan joka päivä.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.