Phuketin kuvernööri määrää asianomaisia ​​viranomaisia ​​seuraamaan tarkasti valtamerten maanjäristystilannetta

Phuket -

Phuketin kuvernööri on määrännyt asianomaiset viranomaiset pysymään ajan tasalla ja seuraamaan tarkasti valtamerten maanjäristystilanteita.

Aiemmat tarinamme:

Phuketin katastrofien ehkäisyn ja lieventämisen päällikkö on vahvistanut, että tällä viikolla nousuveden aikaan nouseva merivesi, joka aiheutti tulvivia teitä ja myrskytuhoja, ei liittynyt maanjäristyksiin.

Phuketissa ja Phang Ngassa sijaitseva Thaimaan kuninkaallinen laivasto seuraa tilannetta tiiviisti sen jälkeen, kun Nicobarin saaren edustalla on raportoitu yli 30 pientä maanjäristystä eilisen (5. heinäkuuta) jälkeen.

Phuketin kuvernööri Narong Woonciew on eilen (6. heinäkuuta) määrännyt asianomaiset viranomaiset, erityisesti katastrofien ehkäisy- ja lieventämisministeriön (DDPM) Phuketin toimiston pitämään tarkasti silmällä viimeaikaista valtameren maanjäristystilannetta. Tärkeistä päivityksistä tulee ilmoittaa Phuketin asukkaille välittömästi.

Phuketin katastrofien ehkäisy- ja lieventämispäällikkö Udomphon Karn on kuitenkin edelleen vahvistanut, että saaren voimakkaat ja korkeat aallot eivät liity valtamerten maanjäristyksiin, vaan ne ovat vain osa nykyistä monsuunikautta.

Phuket Express huomauttaa, että on epäselvää, kuinka hän on vahvistanut tämän.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.