Ruohoa raivaava mies löytää ihmisen luurangon Kathusta

Kathu-

Mies, joka raivasi ruohoa, löysi ihmisen luurangon Kathusta eilen (6th).

Kathun poliisi sai ilmoituksen tapahtuneesta kello 3. He saapuivat durian-viljelmälle lähellä vuorta ja löysivät herra Pradit Srihawongin, joka kertoi poliisille alkaneensa raivaamaan ruohoa istutuksella klo 55 ennen kuin hän löysi jotain ihmisen luurangon kaltaista.

Poliisi saapui paikalle löytääkseen luurangon muoviselta ilmapatjalta, joka oli peitetty huovalla. Luuranko vietiin Vachiran sairaalaan tunnistamista varten.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.