Thaimaan kuninkaallinen laivasto Phang Ngassa tarkkailee tilannetta pienten maanjäristysten jälkeen, jotka havaittiin Nicobarin saarella

Phuket -

  Phuketissa ja Phang Ngassa sijaitseva Thaimaan kuninkaallinen laivasto seuraa tilannetta tiiviisti sen jälkeen, kun Nicobarin saaren edustalla on raportoitu yli 30 pientä maanjäristystä eilisen (5. heinäkuuta) jälkeen.

Laivaston upseerit, jotka sijaitsevat Meangin saarella lähellä Similanin kansallispuistoa, seuraavat ja tarkastavat tarkasti laitteita ja meriveden korkeutta. Laivaston upseerit kertoivat Thaimaan tiedotusvälineille, että he harjoittavat aina tsunamivaroitusharjoituksia.

Laivasto on varmistanut Andamaanien rannikon ihmisille, että upseerit seuraavat tilannetta 24 tuntia vuorokaudessa. Thaimaan kuninkaallisen laivaston mukaan Meang-saaren tsunamivaroitusjärjestelmä toimii 100-prosenttisesti.

Lisätietoja ja päivitettyjä tilannehälytyksiä saat ottamalla yhteyttä Thaimaan kuninkaalliseen laivastoalueeseen 3 numeroon 076-39159.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.