Phuketin viranomaiset vahvistavat meriveden nousun, rajoitetun tulvan, joka ei liity maanjäristyksiin

Phuket -

  Phuketin katastrofien ehkäisyn ja lieventämisen päällikkö on vahvistanut, että tällä viikolla nousuveden aikaan nouseva merivesi, joka aiheutti tulvivia teitä ja myrskytuhoja, ei liittynyt maanjäristyksiin.

Aiemmat tarinamme:

Voimakkaat aallot huuhtoivat merivettä rantatielle Phuketin pohjoispuolella aiheuttaen viivästyksiä liikenteessä 3. heinäkuuta.

Päätie rannalla Mai Khaossa Phuketissa suljettiin tilapäisesti nousuveden vuoksi 4. heinäkuutath.

Phuketin katastrofien ehkäisy- ja lieventämispäällikkö Udomphon Karn kertoi Phuket Expressille: "Phuket ja Andamaanien rannikko ovat kärsineet Chaba-myrskystä, joka on aiheuttanut voimakasta tuulta ja aaltoja sekä rankkasadetta."

"Olen vahvistanut sen maanjäristyksiä eilisestä lähtien (Heinäkuu 5th) lähellä Sumatran saarta ei ollut osallisena tulvissa ja meriveden nousussa”, Udomphon sanoi.

"Seuraamme kuitenkin tiiviisti maanjäristyksiä ja valmistaudumme mahdollisiin lisävaroituksiin", Udomphon lisäsi.

Ei ollut heti selvää, kuinka Udomphon sulki pois maanjäristykset meriveden nousun syynä, toteaa The Phuket Express.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.