Covid-19-rokoteohjeet Thaimaahan matkustaville – Kuinka monta annosta tarvitaan "täysin rokotukseen"? Mitä hyväksytään?

Seuraavassa on Thaimaan hallituksen PR-toimiston kaavio, joka näyttää kuinka monta annosta pitää pitää "täysin rokotettuna" ja mikä on hyväksytty kysymys täällä TPN-mediassa. Kaavio on myönnetty Thaimaan hallitukselle.

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin kahdeksan vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/