Seitsemän veneen miehistön jäsentä pelastettiin veneen kaatumisen jälkeen Krabissa

Krabi -

Seitsemän veneen miehistön jäsentä on pelastettu, kun rahtivene kaatui Krabissa eilen (4.th).

Thaimaan kuninkaallinen laivasto Krabissa sai ilmoituksen tapauksesta kello 3 ja ilmoitti, että "Andaman Smootie 00 -rahtivene" oli menettänyt yhteyden emoyhtiöön kello 999 jälkeen. Laivasto ja Krabin meripoliisi lähtivät merelle etsimään.

Kello 3 he löysivät seitsemän veneen miehistön jäsentä Don Krabin läheltä. Seitsemän jumissa olevaa henkilöä pelastettiin ja vietiin takaisin maihin, kun vene kaatui ja upposi valtameren alle.

Viranomaiset varoittavat edelleen kalastajia pysymään rannalla, jos heillä on pieniä ja keskisuuria veneitä kovan tuulen ja aaltojen vuoksi voimakkaan vuodenaikojen vuoksi.

Miehistö ei lehdistöaikana julkaissut julkista lausuntoa tapahtuman syystä.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.