Phuketin merenkulkuosasto varoittaa edelleen veneistä joutumasta mereen huonon sään vuoksi

Phuket -

  Phuketin merenkulkutoimisto on antanut ilmoituksen tänään (5th) varoitus pienille veneille, etteivät ne pääse merelle kovan tuulen ja aaltojen takia, mikä on voimassa huomiseen (6.) astith).

Ilmoituksen teki Phuketin merenkulkutoimiston johtaja Nachapong Pranit. Ilmoituksessa todetaan: ”Andamaanienmerellä voimakkaat tuulet ja aallot ovat jopa kolme metriä korkeat. Veneiden tulee edetä varoen ja pienten veneiden tulee pysyä mailla 6. heinäkuuta astith, 2022. ”

"Pidä tiiviisti ajan tasalla Thaimaan meteorologisen laitoksen (TMD) tai hotlinen 1182 sääennusteesta." Nachapong päätti.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.