Varapääministeri Anutin Charnvirakul haluaa enemmän premium-thaimaalaisia ​​turisteja, kehottaa tiettyjä yrityksiä olemaan tekemättä alennuksia tai keskittymään alhaisiin hintoihin

Kansallinen -

Thaimaan yksityisten hotellien ja sairaaloiden ei pitäisi tarjota suuria alennuksia houkutellakseen turisteja, vaan sen sijaan nostetaan maan arvoa "premium"-matkakohteena, varapääministeri Anutin Charnvirakul totesi eilen 4.

Reuters raportoi, että Thaimaa on vastaanottanut noin 2 miljoonaa ulkomaalaista vierailijaa tämän vuoden ensimmäisen kuuden kuukauden aikana, ja se on elpynyt tasaisesti sen jälkeen, kun sen matkailuala oli melkein romahtanut Covid-19-pandemian ja sen monimutkaisten ja kalliiden maahantulovaatimusten vuoksi yli 18 kuukautta.

Varapääministeri totesi Thaimaa Moving Together -matkailutapahtuman avajaisissa maanantaina Suvarnabhumin lentokentällä: "Emme voi päästää ihmisiä Thaimaahan vain siksi, että se on halpaa tai koska he haluavat halvan yöpymispaikan. Ihmisten tulisi tulla Thaimaahan, koska he näkevät maiden brändin ja korkeatasoiset markkina-arvoehdotukset. Siellä voimme nostaa maan arvoa ja houkutella laadukkaita, paljon kuluttavia, premium-turisteja.

Hän vertasi tätä lähestymistapaa ylellisiin muotibrändeihin, kuten Louis Vuitton, sanoen "Pidä todellisesta arvostasi äläkä tee alennuksia. Myy palkkiolla. Mitä kalliimpi, sitä enemmän asiakkaita. Louis Vuittonin tavoin he eivät laske hintojaan ollenkaan, eikä myöskään Thaimaan yritysten pitäisi, vaan keskittyä premium-valikoimaansa ja siihen, mikä erottaa ne muiden maiden kilpailijoista.

Thaimaa on yksi Aasian suosituimmista matkailukohteista. Vuonna 2019 ennen pandemiaa maahan saapui ennätysmäärä lähes 40 miljoonaa matkustajaa, jotka käyttivät yhteensä 1.91 biljoonaa bahtia, mikä vastaa 11 prosenttia bruttokansantuotteesta (BKT).

Mutta vuonna 2020 turistien määrä putosi 6.7 miljoonaan ja vuonna 428,000 2021 10:een huolimatta yrityksistä lopettaa karanteenirajoitukset. Ulkomaisia ​​turisteja odotetaan olevan 2022 miljoonaa vuoden XNUMX loppuun mennessä.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanojensa ja kuviensa kautta. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.