Thaimaan johtava verkkopalveluntarjoaja "AIS" ilmoittaa ostavansa Internet-yhtiön "3BB" 32.4 miljardilla bahtilla

Kansallinen -

  Thaimaan johtava puhelinverkkojen tarjoaja "Advanced Info Service (AIS)" on tänään, 4. heinäkuuta, ilmoittanut ostavansa Internet-yhtiön "Triple T Broadband Public Company Limited", joka tunnetaan paremmin nimellä "3 Broadband or 3BB" ja muut sen tytäryhtiöt. Jasmine-televiestintäteknologiayritys, jonka arvo on noin 32.4 miljardia bahtia.

Sunnuntaina AIS:n hallitus hyväksyi tytäryhtiönsä "Advance Wireless Network Company Limitedin (AWN)" ostamaan kaikki 7,529,242,385 XNUMX XNUMX XNUMX Triple T Broadband Public Company Limitedin (TTTBB) osaketta.

Kauppaan tulee tiedotteen mukaan myös TTTBB:n kaksi tytäryhtiötä.

Lisäksi AWN ilmoitti ostavansa Jasmine Broadband Internet Infrastructure Fundin ("JASIF") sijoitusosuuksia 1,520,000,000 19.00 32.420 XNUMX yksikön arvolla, mikä vastaa XNUMX % kokonaissijoituksesta, jonka arvo on noin XNUMX XNUMX miljardia bahtia.

AWN pyytää lupaa ostotapahtuman suorittamiseen Broadcasting Committeelta ja National Telecommunications Commissionilta (NBTC) ennen osakkeiden osto- ja sijoitusrahastosopimusten allekirjoittamista, joiden odotetaan valmistuvan vuoden 2023 ensimmäisellä neljänneksellä. Tämä lupa tarvitaan, ennen kuin se todella siirtyä eteenpäin.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin yhdeksän vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/