Vahvat aallot huuhtoivat merivettä tielle Phuketissa – VIDEO

Phuket -

  Voimakkaat aallot huuhtoivat merivettä rantatielle Phuketin pohjoispuolella aiheuttaen viivästyksiä eilen iltapäivällä (3. heinäkuuta).

Korkeat aallot ja voimakas virtaus ovat huuhtaneet merivettä ja roskat Sai Kaew Beachin pohjoiseen johtavalle päätielle Mai Khaon osa-alueella Thalangin alueella.

Ranta lähellä olevat ruokakojut ja myyjät evakuoitiin pääosin ennen myrskyä ja aaltoja, mutta osa niistä on vaurioitunut.

Ajoneuvot, jotka olivat matkalla pohjoiseen poistumassa Phuketista, olivat jumissa tiellä useiden liikenneviivästysten vuoksi. Liikennepoliisi auttoi tiellä veden laskiessa hitaasti.

Katso videot hektisestä tilanteesta alta!

Samaan aikaan Phuketissa sijaitseva Thaimaan kuninkaallinen laivasto on varoittanut voimakkaasta tuulesta ja noin kolmen metrin korkuisista aalloista sekä sateesta avomerellä.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!rdr

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.