Punaiset liput nostettiin lähes jokaisella Phuketin rannoilla – VIDEO

Phuket -

  Punaiset liput on nostettu lähes kaikilla Phuketin rannoilla varoittamaan rannalla kävijöitä ja uimareita voimakkaasta tuulesta ja aalloista.

Tämä seurasi Thaimaan ilmatieteen laitoksen ilmoitusta, jossa kerrottiin, että Andamaanienmerellä ennustetaan voimakkaita tuulia ja aaltoja voimakkaan lounaismonsuunin vuoksi 6. heinäkuuta 2022 asti. Video olosuhteista on ilmoituksen alla!

Kalim Beachillä Patongissa

Viiteartikkelit:

Voimakkaat aallot huuhtoivat merivettä rantatielle Phuketin pohjoispuolella aiheuttaen viivästyksiä eilen iltapäivällä (3. heinäkuuta).

Phuketin kuvernööri tarkasti Thep Kasattri Roadin (nro 402) pohjoiseen lähellä Sai Kaew -rantaa Mai Khaossa

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.