Phuketin sairaala aikoo leimata Covid-19:n endeemiseksi

KUVA: MRG Online

Phuket -

  Phuketin pääsairaala on ilmoittanut aikovansa ehdottaa, että Covid-19 leimataan endeemiseksi sairaudeksi tästä päivästä alkaen (4. heinäkuuta)th), yksi.

Edellinen tarinamme:

Phuket aikoo julkistaa Covid-19:n endeemiseksi sairaudeksi sen jälkeen, kun uudet ja vahvistetut Covid-19-tapaukset ovat jatkaneet laskuaan maakunnassa.

Vachira Phuket Hospital, joka on Phuketin pääsairaala, joka sijaitsee Phuket Townissa, ilmoitti eilen Facebook-sivullaan (3. heinäkuutard), ”Meillä on tärkeä ilmoitus, sillä Thaimaan hallitus ilmoittaa Covid-19:n endeemiseksi taudiksi huomisesta (4. heinäkuuta) alkaen.th). "

"Vachira Phuket -sairaala peruuttaa huomisesta alkaen Covid-19-itseeristyksen ja kotieristyksen palvelut. Kaikki tartunnan saaneet ja oireet pahenevat voivat tulla sairaalan hengityselinklinikalle joka päivä klo 8-30. Hätätapauksissa soita numeroon 7. Lisätietoja saat numerosta 30-1669.”

Phuket Express huomauttaa kuitenkin, että Thaimaan hallitus ja Center for Covid-19 Situation Administration eli CCSA, ovat aiemmin ilmoittaneet, että kaikista ilmoituksista Covid-19:n leimaamisesta endeemiseksi ei keskustella ennen perjantaina 8. heinäkuuta, kuten TÄSSÄ artikkelissa näkyy. On epäselvää, onko organisaatioiden välillä katkos vai voidaanko muutoksia tehdä. Lehdistöaikaan mennessä CCSA ei ole antanut virallista ilmoitusta Covid-19:n leimaamisesta endeemiseksi.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.