Koh Phangan nimettiin maailman parhaaksi kohteeksi "työskentelylle" näkyvän verkkosivuston mukaan

Koh Phangan, Surat Thani -

  Etelä-Thaimaan Surat Thanissa sijaitseva Koh Phangan on nimetty maailman ykköskohteeksi niin sanotulle "työskentelylle" suuren verkkosivuston mukaan.

Hallituksen tiedottaja Thanakorn Wangboonchana kertoi Thaimaan tiedotusvälineille: "Pääministeri Prayut Chan-o-cha on tyytyväinen siihen, että Koh Phangan on osunut maailman parhaaseen 'työskentelykohteeseen'. Ranking järjesti sivuston "William Russell' joka on yritys, joka hoitaa henkivakuutuksia ja terveyssuunnitelmia."

"160 maasta ympäri maailmaa tehdyssä kyselyssä todettiin, että Koh Phangan Surat Thanissa on maailman paras kohde "työlle", joka yhdistää työnteon ja matkustamisen", Thanakorn lisäsi.

”Kyselyä pohdittiin neljästä tekijästä, jotka olivat ”kuukausikulut, netin nopeus, turvallisuus ja nautinto. Koh Phanganissa on ympäristö, joka sopii pitkäaikaiseen oleskeluun, ja siellä järjestetään myös maailmankuulu Full Moon Party”, Thanakorn selitti.

"Andaman Tourism työnnetään myös "World Class Wellness Destinations" -luettelon kärkeen maan talouden parantamiseksi Thaimaan passin poistamisen jälkeen heinäkuun 1. päivän jälkeen", Thanakorn huomautti.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.