Hyvää syntymäpäivää hänen kuninkaallisen korkeutensa prinsessa Chulabhorn Krom Phra Srisavangavadhanalle TPN Medialta

Kansallinen -

Tänään tulee kuluneeksi 65 vuotta Hänen kuninkaallisen korkeutensa prinsessa Chulabhorn Krom Phra Srisavangavadhana, Heidän Majesteettiensa kuningas Bhumibol Adulyadejin, kuningas Rama IX:n ja Thaimaan kuningataräidin kuningatar Sirikitin nuorin tytär.

Hänen kuninkaallinen korkeutensa prinsessa syntyi 4. heinäkuuta 1957 Dusit Palacen Amporn Sathan Throne Hallissa. Hän valmistui Kasetsartin yliopistosta kemian kandidaatiksi.

Kun hän valmistui filosofian tohtoriksi (toksikologia) Japanissa ja tohtoriksi Saksassa, hänet on tunnustettu kansallisesti tiedemieheksi ja hyväntahtoisena "Chulabhorn-säätiön" perustajana, jonka tavoitteena on soveltaa tiedettä ja teknologiaa parantaakseen thaimaalaisten elämää. ihmiset.

Pattaya News/TPN News toivottaa hänen kuninkaallisen korkeutensa hyvää syntymäpäivää!

Adam Judd
Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin yhdeksän vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/