Phuketin kuvernööri seuraa meriveden tulvivia teitä Mai Khaossa

Phuket -

  Viime yönä, 3. heinäkuuta, Phuketin kuvernööri tarkasti Thep Kasattri Roadin (nro 402) pohjoiseen, lähellä Sai Kaew Beachiä Mai Khaossa nousuveden jälkeen ja voimakkaat aallot huuhtoivat merivettä tielle eilen (heinäkuussa 3.).

Phuketin kuvernööri Narong Wonnciew kertoi Phuket Expressille: "Phuketissa oli eilen rantojen lähellä monia teitä, jotka ovat kärsineet korkeasta vuorovedestä ja voimakkaista aalloista."

"Lounaismonsuuni on tällä hetkellä peittänyt Andamaanienmeren. Aallot ovat jopa kolme metriä korkeat Phuketissa, Phang Ngassa ja Ranongissa. Tämä ilmiö tapahtuu joka vuosi monsuunikauden aikana." Kuvernööri Narong selitti.

”Tänä vuonna kuitenkin huomattava määrä merivettä on huuhtoutunut maahan. On odotettavissa, että tänään (4th) noin puolen päivän aikaan, nousuvesi iskee jälleen." Kuvernööri päätti.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.