Phuket tarjoaa raivotautirokotteita ja sterilointia kissoille ja koirille

Phuket -

Phuket Live Stock Department on toimittanut raivotautirokotteita kissoille ja koirille auttaakseen huolehtimaan saaren eläinpopulaatiosta.

Raivotautirokotekampanja järjestettiin viime viikonloppuna (1st) Kathun julkisessa puistossa, ja sitä johti Phuket Live Stock -osaston johtaja Taywin Sawangsin.

Mr. Taywin kertoi Phuket Expressille: "Kampanjan tavoitteena on valvoa lemmikkieläinten ja kulkukissojen ja koirien määrää alueella sekä ehkäistä raivotautivirusta riskialueilla."

”Lemmikkieläinten omistajilla ja asukkailla tulee olla tietoa rabiesviruksesta ja lemmikkieläimiä koskevista laeista. Meidän on oltava vastuussa lemmikeistämme yhteisöissämme, jotta kulkukissojen ja koirien määrä ei kasva.” Taywin lisäsi.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.