Intialaisten johtamia kansainvälisiä turisteja virtaa edelleen Phuketiin Thaimaan passin päätyttyä, lentoaseman viranomaiset kertovat

Phuket -

Noin 7,000 XNUMX turistia saapui ja lähti Phuketin kansainväliselle lentokentälle joka päivä viime kuussa, mutta Phuketiin odotetaan saapuvan lisää kansainvälisiä turisteja sen jälkeen, kun epäsuosittu Thaimaan passiohjelma peruttiin, sanoo Phuketin lentokentän korkea virkamies.

Ensinnäkin viiteartikkelimme:

Siitä on kulunut kauan, liian kauan monien TPN-median lukijoidemme mukaan, mutta tänään, heinäkuun 2022. päivänä XNUMX, Thailand Pass on nyt poissa, eikä Thaimaahan enää vaadita.

Nyt päivitystä:

Phuketin kansainvälisen lentokentän johtaja Monchai Tanod kertoi Phuket Expressille: "Viime kuussa noin 7,000 1 kansainvälistä turistia saapui ja lähti lentokentälle päivässä. Kansainvälisten matkailijoiden määrä on kasvanut noin kymmenen prosenttia sen jälkeen, kun Thailand Pass -ohjelma päättyi heinäkuun XNUMX.

”Phuketiin, joka on viime aikoina tärkein ja suurin markkinamme, tulee lisää intialaisia ​​turisteja. Intialaiset ovat olleet erityisen hyödyllisiä hotelli- ja matkailukohdeteollisuudelle, mukaan lukien opastetut kierrokset. Toivomme kuitenkin, että Kiina avaa maansa pian ja tuo saarelle monia kipeästi kaipaamia kiinalaisia ​​turisteja. Ennen Covid-19:ää kiinalaiset turistit olivat suurin vierailijaryhmä. Monchai lisäsi.

Ennakkoilmoittautumista vaativa Thaimaan passiohjelma oli erityisen esteenä lyhytaikaisille matkailijoille, mukaan lukien Intiasta tulleille, jotka saapuvat usein lyhyellä varoitusajalla ja yhdestä kolmeen päivään, Monchai totesi.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.