Bangkok nimettiin Kaakkois-Aasian kaupungin ykköseksi; Phuket nro 1 saari avajaisissa "Aasian parhaat palkinnot"

Chiang Mai myös 10 parhaan kaupunkien listalla sijalla 6; Ko Samui ja Ko Phi Phi 10 parhaan saaren joukossa sijalla 2 ja sijalla 9.

Bangkok, 3. heinäkuuta, 2022 – Thaimaan matkailuviranomainen (TAT) on iloinen voidessaan ilmoittaa, että Bangkok on nimetty Kaakkois-Aasian ykköskaupungiksi ja Phuket Kaakkois-Aasian saareksi nro 1, Travel + Leisure Southeastin avajaisissa "Asia's Best Awards" -palkinnossa. Aasia.

Chiang Mai pääsi myös Kaakkois-Aasian 10 parhaan kaupungin listalle sijalla 6th paikka. Ko Samui ja Ko Phi Phi pääsivät myös Kaakkois-Aasian 10 parhaan saaren listalle, 2.nd paikka ja 9th paikka.

Travel + Leisure Southeast Asia sanoi Bangkokista: ”Jos lämpimät hymyt, mausteinen katuruoka ja tuulen tunne hiuksissasi liukuessasi kaupungin halki moottoripyörällä tai tuk-tukilla houkuttelevat, Bangkok osuu varmasti tavoitteeseensa. Jos pidät korkealaatuisista liinavaatteista yksityisissä uima-allassviiteissäsi ja Michelin-tähdellä palkituissa aterioissa, kaupunki tarjoaa sinulle myös mahdollisuuden. Vietitpä sitten vain yön matkalla saarille, käytät Bangkokia Kaakkois-Aasian lisätutkimuksen solmukohtana tai vierailet sellaisessa paikassa, jonka suosittelemme olevan omistautunut loma sinänsä, vaihtoehdoista ei ole pulaa.

Phuketista sanottiin: "Postikorttien hiekkaisten osien ja Patongin vilinän lisäksi Phuketissa asuu monenlaisia ​​kaupunginosia – haluatko ylellistä luksusta, rantaklubijuhlatunnelmaa, paikallista hipsteriä, perheystävällistä tai joogaa ja detox? Thaimaan suurimmalla saarella on paljon ainutlaatuista majoitusta, ulkoilua ja nähtävyyksiä. Ja vau, tuleeko Phuket Town omaksi; pidä päivän tauko rannalta ja katso valokuvageenistä kiinalais-portugalilaista arkkitehtuuria sekä kukoistavaa ruoka- ja juomaelämää.”

Asian Best Awards 2022 -kilpailussa lukijat äänestivät useista kategorioista, mukaan lukien suosikkihotelleistaan, lomakohteistaan, ravintoloistaan ​​ja baareistaan ​​kaikkialla Kaakkois-Aasian alueella, sekä eri "parhaat"-listat Kambodžalle, Hongkongille, Indonesialle, Malesialle, Malediiveille, Filippiinit, Singapore, Thaimaa ja Vietnam.

Thaimaan osalta luettelot sisältävät parhaat kaupunkihotellit, parhaat rantalomakohteet, upcountry-lomakohteet, parhaat hotellialtaat, parhaat hotellibaarit, parhaat hotellikylpylät, parhaat rantaklubit ja Thaimaan vuoden 2021 parhaat uudet avaukset (hotellit, ravintolat ja baarit).

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.