Kasikorn Research Centerin arvion mukaan 7.2 miljoonan Intian johtaman ulkomaisen matkailijan odotetaan matkustavan Thaimaahan vuoden loppuun mennessä Thaimaan passin perumisen jälkeen.

KUVA: Manager Online

Kansallinen -

Kasikorn Research Center arvioi, että Thaimaahan matkustavien ulkomaisten matkailijoiden määrä vuoden 2022 aikana nousisi 7.2 miljoonaan sen jälkeen, kun Thaimaa romutti "Thailand Pass" -rekisteröinnin 1. heinäkuuta.

Tutkimuskeskuksen mukaan Itä-Aasian maiden turistit ovat valtaosa Thaimaan matkailumarkkinoista loppuvuoden ajan. Vuoden 2022 loppuun mennessä intialaisten matkailijoiden odotetaan olevan Thaimaan matkailumarkkinoiden ykkönen.

Eurooppalaisten matkailijoiden osalta Venäjän ja Ukrainan välillä vallitseva tilanne, jota ei ole vielä ratkaistu yhteisen ratkaisun löytämiseksi, johtaisi markkinoiden elpymiseen venäläisistä ja itäeurooppalaisista matkailijoista loppuvuoden aikana, keskus totesi. Muuten tilanne vaikuttaisi edelleen matkailuun.

Kasikorn-tutkimuskeskus kuitenkin korosti, että Thaimaan matkailun ympäristötekijät ovat kyseenalaisia. Matkailualan toimijoiden on myös suunniteltava uusia liiketoimintastrategioita saavuttaakseen ulkomaisten matkailijoiden uudet vaatimukset Covid-19:n jälkeisen ajanjakson jälkeen, kuten pitkäkestoisen oleskelun matkailupakettien hallinta houkutellakseen eurooppalaisia ​​turisteja, joilla on suuri ostovoima.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanojensa ja kuviensa kautta. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.