PÄIVITYS: CCTV näyttää australialaisen miehen putoavan vahingossa hotellista Patongissa tasapainotettaessa kattokaiteen päällä

Patong, Phuket -

  Patongin hotellin CCTV-kuvat osoittivat selvästi 19-vuotiaan australialaisen miehen, joka käveli seinällä olevan uima-altaan ympäri ja sitten kaide putosi vahingossa alas, kertovat tutkinnasta tunteneet lainvalvontaviranomaiset. Phuketin poliisi kertoi lehdistölle, ettei rikosta tapahtunut, mutta uhrin omaiset uskovat myös, että kyseessä oli traaginen onnettomuus.

Edellinen tarinamme:

19-vuotias australialainen mies putosi kuoliaaksi hotellista Patongissa laskeutuen paikallisen asukkaan kodin katolle keskiviikkona (29. kesäkuuta)th).

Patong-hotellin kuudennen kerroksen katolla oleva CCTV näyttää miehen, joka on nyt julkisesti tunnistettu 19-vuotiaaksi Joshua James Connelliksi., käveli kohotetulla seinällä altaan yläpuolella noin klo 5. Hän näytti harjoittavan parkouria Phuketin poliisin mukaan ja hyppäsi pienempään valkoiseen metallikaiteeseen altaan yläpuolella olevasta kohotetusta seinästä ennen kuin menetti tasapainonsa ja kaatui. alas. Mr. Connell, jolla oli yllään vain uimashortsit ja joka oli paljain jaloin, oli yrittänyt palauttaa tasapainonsa, horjuen kuin narukävelijä noin viisitoista sekuntia, mutta kaatui traagisesti kuusi kerrosta alempana.

CCTV:tä on jaettu laajalti joissakin tiedotusvälineissä, mutta toimituksellisen käytäntömme mukaan TPN-media ei jaa materiaalia kunnioittaen uhrin perhettä ja ystäviä.

Mr. Connell laskeutui läheisen kahvilan peltikattoon, jonka omistaa Ning Tanyaporn, ikää ei julkistettu. Tanyaporn kertoi lehdistölle, että hän luuli aluksi, että hänen kahvilan keittiössä oli tapahtunut auto-onnettomuus tai räjähdys.

Mr. Connell selvisi hengissä alkuperäisestä putoamisesta Tanyapornin mukaan, mutta oli tajuton. Kahvilan lähellä olevat ihmiset soittivat välittömästi ambulanssin, mutta Mr. Connell menehtyi traagisesti vähän myöhemmin.

Poliisi everstiluutnantti Kokiat Boonplod Phuketin poliisista kertoi asianomaiselle Thaimaan lehdistölle, että mitään rikosta ei tapahtunut ja että Mr. Connell oli yksin kattoaltaalla, kun hän kaatui. Samaan aikaan Mr. Connellin sukulaisilla ei ole kysyttävää hänen kuolemastaan, koska he ovat CCTV:n perusteella selvästi samaa mieltä siitä, että se oli onnettomuus. Hänen sukulaisensa kerrottiin myös, että Mr. Connell piti usein tasapainoilusta kaiteiden ja korkeuksien päällä ja että hänellä oli intohimo tähän toimintaan.

TPN-media esittää surunvalittelunsa Joshua James Connellin ystäville ja perheelle, joka oli ollut lomalla Phuketissa kaatuessaan. Hänen kotikaupungissaan Canberrassa on tiettävästi ylistetty miestä.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.