Analyysi: Thailand Pass on vihdoin poissa tänään

Thaimaa

Siitä on kulunut kauan, liian kauan monien TPN-median lukijoidemme mukaan, mutta tänään, heinäkuun 2022. päivänä XNUMX, Thailand Pass on nyt poissa, eikä Thaimaahan enää vaadita.

Ohjelma oli poikinut tuhansia valituksia ja jopa täällä TPN-mediassa lukuisia vihaisia ​​sähköposteja ja kommentteja lukijoilta, joista monet vannoivat, etteivät koskaan palaa ennen kuin ohjelma, joka esiteltiin alun perin Covid19-aikakauden varotoimena, oli käytössä.

Ollakseni rehellinen, Passia oli kevennetty huomattavasti viime kuukausien aikana, mukaan lukien se poistettiin Thaimaan kansalaisilta, ja se oli huomattavasti yksinkertaistettu ja helpompaa kuin aiemmin tänä vuonna.

Kaikista yksinkertaistuksista huolimatta passi oli kuitenkin selvästi este monille potentiaalisille vierailijoille, etenkin lyhytaikaisille vierailijoille, jotka halusivat vierailla hetken mielijohteesta lähimaista, kuten Malesiasta tai Intiasta. Nämä vierailijat, jotka viipyvät usein päivän tai kahdeksi ilman pitkää ennakkosuunnittelua, ilmaisivat usein vastenmielisyytensä Thailand Passin mukana olevaa ennakkorekisteröintiohjelmaa kohtaan.

Lisäksi monet vanhemmat matkailijat, joista jotkut pitivät itseään teknisesti haasteellisena, pitivät Thailand Pass -järjestelmää vaikeana käyttää. Vielä pahempaa on, että joidenkin iäkkäiden matkustajien oli lähes mahdotonta ostaa vaadittua vakuutusta Covid19-tautia vastaan ​​ikänsä ja olemassa olevien olosuhteiden vuoksi, mikä käytännössä lukitsi heidät pois Thaimaasta, kunnes ohjelma poistettiin.

Ohjelman poistuttua vierailija tarvitsee vain passin, viisumin (jonka vaatimukset riippuvat vierailijan lähtömaasta) ja vähintään kaksi annosta hyväksyttyä Covid-19-rokotetta. Viimeisen vaatimuksen osalta se tarkistetaan vain satunnaisesti, ja jos sinulla ei ole sitä tai olet rokottamaton, sinulle tehdään nopea antigeenitesti saapuessasi. Tämä vaatimus todennäköisesti poistuu myös tulevaisuudessa, luultavasti aina, kun Thaimaassa huhtikuusta 2020 asti voimassa ollut hätäasetus lopulta poistuu.

Tänään on vihdoin se, mitä monet ihmiset ovat odottaneet. Lähes täydellinen paluu Covidia edeltäviin pääsyvaatimuksiin. Nyt jää vain nähtäväksi, varaavatko monet ihmiset, jotka sanoivat vierailevansa, kun Thailand Pass pudotettiin, nyt lennon.

Thaimaa odottaa. Nähdään pian!

Adam Judd, TPN-media

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.