PÄIVITYS: Phuketin lainvalvontaviranomaiset tarkastavat viisumiyhtiön, jonka väitetään huijanneen monia ulkomaalaisia, omistajat eivät olleet paikalla

Phuket -

Phuketin poliisi ja maahanmuuttoviranomaiset tarkastivat viisumiyrityksen Koh Kaewissa ja Wichitissä Mueang Phuketissa, jota useat ulkomaalaiset syyttivät väitetystä petoksesta.

Edellinen tarinamme:

Useat uutiskanavat ovat raportoineet, että viisumitoimisto on pettänyt ulkomaalaisia ​​Phuketissa.

Virkamiehet menivät eilen iltapäivällä, 29. kesäkuuta 2022, taloon Koh Kaewissa sijaitsevalla asuinalueella ja liikerakennuksessa Soi Thep Anusorn Wichitissä. Molemmat oli aiemmin avattu samana viisumiyhtiönä, mutta eri sivuliikkeinä. Kummastakaan paikasta ei löytynyt ketään, ja liikkeet näyttivät olevan kiinni.

Soi Thep Anusornin asukkaat kertoivat poliisille, että yritys oli avattu ja toiminut vasta noin kolme kuukautta, vaikka poliisi kertoi toimittajille, että yritys oli rekisteröity vuonna 2014. 27. kesäkuutath viisumipalveluun tuli noin neljä ulkomaalaista, jotka koputtivat oveen yrittäen saada jonkun puhumaan heille, mutta kukaan ei ilmestynyt heidän luokseen. Ulkomaalaisten lähdön jälkeen yrityksen sisällä ollut thaimaalainen tuli ulos ja kiipesi nopeasti pois moottoripyörällä palaamatta.

Phuketin kaupungin poliisipäällikkö eversti Sarawut Chooprasit kertoi The Phuket Expressille: "Yhtiö rekisteröitiin vuonna 2014, ja sen osakkeenomistajina olivat kolme thaimaalaista ja yksi ulkomaalainen."

”Olemme jo tunnistaneet yrityksen merkittävimmät omistajat. Heidät on kutsuttu kuulusteluihin. Jos he eivät vapaaehtoisesti ilmesty poliisille, lähetämme haasteen. Jos he eivät vastaa haasteeseen, annamme pidätysmääräyksen petoksesta”, poliisipäällikkö päätti.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.