Kuusi etsintäkuulutettua epäiltyä pidätettiin Phuketissa pankkitilin avaamisesta huijareille

Wichit, Phuket -

  Kuusi etsintäkuulutettua epäiltyä on pidätetty Phuketissa pankkitilin avaamisesta verkkohuijareille ja huijareille.

Wichitin poliisi raportoi, että he ovat pidättäneet kuusi etsintäkuulutettua epäiltyä kuluneen viikon aikana. He antoivat alla lyhyet päivitykset, mutta eivät koko nimiä ja ikään.

  1. Mr. Praithong on pidätetty Angthongissa, Keski-Thaimaassa.
  2. Herra Nattachai on pidätetty Angthongissa.
  3. Mr. Jirapat on pidätetty Angthongissa.
  4. Ms. Petcharat on pidätetty Borwinissa, Chonburissa.
  5. Ms. Patcharida ja Mr. Chatchaphon on pidätetty Wichitissä, Phuketissa.

Heidät vietiin Wichitin poliisiasemalle syytteeseen petoksesta ja tietokonerikoslain rikkomisesta.

Phuket Express huomauttaa kuitenkin, että Wichitin poliisi ei antanut täydellisiä yksityiskohtia väitetyistä petoksista ja huijauksista vedoten meneillään olevaan tutkimukseen, ja totesi vain, että kuusi epäiltyä olivat osa järjestäytynyttä "rengasta", joka koostuu henkilöistä, jotka huijasivat muita verkossa Phuketissa.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.