Phuketin poliisi järjestää meripelastusharjoituksen, kun lisää turisteja saapuu

Phuket-

Phuketin kaupungin poliisi järjesti meripelastusharjoituksen turvallisuuden parantamiseksi, koska Phuketissa vierailee viime aikoina enemmän turisteja.

Harjoitukset pidettiin tänä aamuna (29th) Boat Lagoon Pier -laiturilla Koh Kaewin osa-alueella Mueang Phuketin alueella. Harjoituksen käynnisti Piiri 8:n poliisin apulaiskomentaja kenraalimajuri Saksiraj Pueakam.

Kenraalimajuri Saksiraj kertoi The Phuket Expressille: "Phuketin kaupungin poliisi ja meripelastusosastot järjestivät harjoituksen yhdessä, ja sen tarkoituksena on varmistaa asukkaiden sekä thaimaalaisten ja ulkomaisten matkailijoiden luottamus meriturvallisuuteen."

”Kun Thaimaa on avautunut ulkomaisille matkailijoille, heitä tulee lisää Phuketiin. Suurin osa ulkomaisista turisteista vierailee mielellään Phuketin rannoilla ja saarilla. Kenraalimajuri totesi.

”On siis tärkeää, että meidän on parannettava meriturvallisuuttamme ja estettävä rikoksia. Tämä on meidän tehtävämme huolehtia asukkaista ja turisteista parhaalla mahdollisella turvallisuudella." Kenraalimajuri päätti.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.