Yli 1.7 miljoonaa thaimaalaista ja ulkomaalaista turistia vieraili Phuketissa viimeisen viiden kuukauden aikana, kertoo matkailuviranomainen

Phuket -

Yli 1.7 miljoonaa thaimaalaista ja ulkomaalaista turistia on vieraillut Phuketissa, joka on tuottanut miljoonia bahteja viimeisen viiden kuukauden aikana.

Thaimaan matkailuviranomaisen Phuketin toimiston johtaja Nathasiri Ronnasiri kertoi Phuket Expressille: "1. tammikuuta alkaenst toukokuun 31st tänä vuonna Phuketissa vieraili yhteensä 1,733,119 XNUMX XNUMX thaimaalaista ja ulkomaista turistia.

"Tämä turistimäärä on tuottanut saarelle huomattavan määrän bahtia ja lisännyt Phuketin taloutta kokonaisuudessaan." Nathasiri sanoi.

"Keskimääräinen hotellien käyttöaste on kuitenkin vain 28.27 prosenttia, mikä ei silti ole korkea. Matkailun elpyminen kestää kaiken kaikkiaan." Nathasiri varoitti.

Thaimaan matkailuviranomainen on todennut, että tällä hetkellä intialaiset turistit ovat suurin maassa ja Phuketissa vierailevien ulkomaisten matkailijoiden ryhmä. Venäjän ja Kiinan alueellisista ongelmista johtuen näiden maiden matkailu on edelleen rajoittunutta. Ennen Covid-19-pandemiaa molemmat maat edustivat huomattavan määrän vierailijoita Thaimaassa.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.