Phuketin johtava lääkäri neuvoo yleisöä edelleen käyttämään kasvonaamioita varsinkin sisätiloissa maskin poistamisesta huolimatta

Phuket -

Johtava Phuketin lääkäri neuvoo yleisöä edelleen käyttämään kasvonaamioita alueilla, joilla on paljon ihmisiä, ja sisätiloissa huolimatta siitä, että naamiomandaatti lakkautetaan kansallisesti Thaimaassa.

Edellinen tarinamme:

Phuketin kuvernööri Narong Woonciew on julkaissut uuden määräyksen 25. kesäkuutath maskin mandaatin luopumisesta myöhään viime yönä 23. kesäkuuta täällä julkaistun kansallisen määräyksen mukaisesti.

Vachira Phuket -sairaalan johtaja, lääkäri Weerasak Lorthongkam kertoi The Phuket Expressille: ”Vaikka maski on poistettu, Covid-19 on edelleen olemassa eikä pandemia ole ohi, vaikka useimmat tapaukset ovat lieviä. Joten kasvosuojainten käyttö on edelleen TÄRKEÄÄ, jotta voimme estää itseämme saamasta Covid-19:ää ja suojellaksemme niitä yhteisössämme, jotka voivat olla haavoittuvia tai vaarassa."

"Riskialueilla, kuten vilkkaissa julkisissa puistoissa, sairaaloissa, kokoushuoneissa, paikoissa, joissa on paljon ihmisiä, tai sisätiloissa, joissa ilmavirta on vähemmän, on TÄRKEÄÄ" käyttää kasvonaamioita. Tämä ei tarkoita, että se olisi pakollista, mutta lääkärit neuvovat ihmisiä jatkamaan maskien käyttöä näillä alueilla. Weerasak jatkoi.

"Covid-19-potilailla tai korkean riskin ihmisillä on 'VÄLITTÄMÄTTÖMÄN' käyttää maskeja, kun he oleskelevat muiden kanssa." Weerasak lisäsi.

"Viihdepaikat tarvitsevat edelleen Covid-19-varotoimenpiteitä, koska jotkut ihmiset ovat saaneet Covid-19-tartunnan. Haluamme palata normaaliksi kuten ennenkin, mutta nyt meidän on silti edettävä hitaasti askel askeleelta. Weerasak päätti.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.