Phuketin kuvernööri pyytää yleisöä olemaan hyvä isäntä ehdokkaana Expo 2028 -näyttelyyn

Phuket -

  Phuketin kuvernööri on pyytänyt Phuketin ihmisiä olemaan hyvä isäntä, sillä Phuketia harkitaan ehdokkaana Expo 2028 -näyttelyyn.

Edellinen tarinamme:

Phuketin kuvernööri vieraillessaan Pariisissa, Ranskassa, ehdottaa ideoita Phuketista ehdokkaaksi Specialized Expo 2028-Phuket Thailand -tapahtuman isännöitsijäksi.

Phuketin kuvernööri Narong Woonciew kertoi lehdistölle eilen (27th), "Esittely Pariisissa tässä kuussa, jotta sitä voidaan pitää näyttelyn ehdokkaana, sujui hyvin. Ensi kuussa BIE (Bureau of International Des Expositions) -komitea saapuu Phuketiin katsomaan, onko Phuket valmis isännöimään tapahtumaa. Phuketit toivottavat heidät tervetulleiksi ja heidän pitäisi olla hyvä isäntä BIE:lle, joka kiertää saarta.

"Teemme parhaamme näyttääksemme heille, että olemme valmiita isännöimään Expo 2028 -tapahtumaa. Äänestyksen tulos siitä, mikä maa on isäntä, julkistetaan kuitenkin ensi vuoden maaliskuussa 2023." Kuvernööri Narong päätti.

Lisätietoja BIE:stä ja siitä, mitä Expo oikeastaan ​​on, tästä.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.