Suurin osa thaimaalaisista käytti edelleen kasvonaamioita Phuket Walking Streetin sunnuntaimarkkinoilla, vaikka mandaatti oli purettu

Phuket -

  Suurin osa thaimaalaisista käyttää edelleen kasvonaamioita Phuket Walking Streetin sunnuntaimarkkinoilla sen jälkeen, kun naamiomandaatti purettiin viime viikolla julkisesti Thaimaassa. Suurin osa ulkomaalaisista nähtiin kuitenkin naamioimattomina.

Phuket Walking Street Sunday Market, joka tunnetaan myös nimellä "Laad Yai", on Phuketin vanhassakaupungissa. Monet thaimaalaiset ja ulkomaalaiset turistit, jotka tulevat Phuketiin, käyvät kävelykadulla.

Sunnuntai (26th) oli markkinoiden ensimmäinen viikko sen jälkeen, kun maskin mandaatti lakkautettiin kansallisesti.

Aikaisempi artikkelimme maskin toimeksiannon muutoksesta:

Phuketin kuvernööri Narong Woonciew on julkaissut uuden määräyksen tänään (25th) maskin mandaatin luopumisesta, myöhään viime yönä 23. kesäkuuta täällä julkaistun kansallisen määräyksen mukaisesti.

Suurin osa thaimaalaisista käyttää kuitenkin edelleen kasvonaamioita torilla ja Phuketissa yleensäkin The Phuket Expressin havaintojen perusteella. Monet ulkomaalaiset ovat kuitenkin hyväksyneet mandaatin luopumisen ja tulleet naamioimattomiksi, mikä on heidän valintansa nyt, koska maskin käyttö on vapaaehtoista. Yksittäiset yritykset ja organisaatiot voivat kuitenkin halutessaan vaatia itse maskin.

Phuket Walking Street Sunday Market, joka tunnetaan myös nimellä "Laad Yai", on järjestäjien mukaan tuottanut vähintään kaksi miljoonaa bahtia viikossa.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.