Delfiinien ryhmä havaittu Chalongista, Phuketista – VIDEO

Phuket -

  Delfiinien ryhmä havaittiin Chalongissa Mueang Phuketin alueella viime viikonloppuna.

Turistit huomasivat noin viisi delfiiniä kiertoajeluveneessä, kun he olivat matkalla Chalongin laiturilta Phuketin eteläpuolella Maithon- ja Coral Islandille. Delfiinien ryhmä löydettiin Maithon Islandin läheltä Wichitin osa-alueelta. Delfiinit leikkivät veneen edessä ja ympärillä.

Nikorn Prapayosapat, matkanjärjestäjä, kertoi The Phuket Expressille: "Veneessä olevat turistit olivat erittäin onnekkaita, että delfiinit ovat ilmestyneet hyvin lähelle venettä. On kulunut kaksi kuukautta siitä, kun delfiinejä nähtiin viimeksi tällä alueella.

"Maithonin saari tunnettiin aiemmin hyvin nimellä "Dolphins Island", koska delfiinejä yleensä nähtiin Covid-19:n helpottua, delfiinejä nähdään lisää. Tämä saattaa johtua siitä, että ympäristö on kunnostettu sen jälkeen, kun turisteja ja kiertoajeluita ei ole ollut pitkään aikaan." Nikorn selitti.

Katso alla oleva video delfiineistä!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.