Viisumiviraston väitetään huijaneen kymmeniä ulkomaalaisia ​​Phuketissa, poliisi tutkii

Phuket -

  Useat uutiskanavat ovat raportoineet, että viisumitoimisto on pettänyt arviolta 100 ulkomaalaista Phuketissa.

Facebook-sivu 'Auta Crime Victi Clubia' julkaisi aiemmin tällä viikolla, että viisumiagentti Phuketissa ei tehnyt työtään kunnolla saatuaan ulkomaalaisilta rahaa ja passeja viisumien jatkamiseen eri ohjelmien puitteissa. Tämän seurauksena monet ulkomaalaisten viisumit, joita asia koskee, ovat nyt oleskeluajan ylittyessä. Phuketin kaupungin poliisi uskoo myös, että jotkin uhrit eivät ole tulleet esiin viisumistatuksensa pelosta ja arvioi uhrien kokonaismääräksi noin 100 ihmistä.

Monien sairastuneista kerrotaan olevan henkilöitä, jotka olivat säännöllisesti käyttäneet tätä nimenomaista agenttia aiemmin viisumiensa ja leimansa jatkamiseen koko pandemian ajan, ja monet väittivät olevansa "jumissa" Thaimaassa Covid-19-kauden aikana. Viime aikoina tämä agentti on kuitenkin jättänyt monet ihmiset ilman viisumia ja passia jopa kolmeksi kuukaudeksi eikä vastaa asiakkaille, minkä vuoksi kymmenet ulkomaalaiset tekevät ilmoituksia poliisille ja pyytävät apua lähetystöistään.

Phuketin kaupungin poliisipäällikkö eversti Sarawut Chooprasit kertoi Phuket Expressille: "Jotkut ulkomaalaiset ovat raportoineet meille tästä väitetystä tapauksesta. Keräämme nyt todisteita ja otamme yhteyttä maahanmuuttovirastoon kumppaniksemme tässä tilanteessa.

Phuketin maahanmuuttoviraston päällikkö eversti Tanet Sukchai kertoi Phuket Expressille: "Menkään ulkomaalaisten, jotka kärsivät vaikutuksista ja jotka ovat saaneet viisumin oleskeluajan yli, ei pitäisi odottaa tämän viisumiviraston tai tapauksen saattamista päätökseen. Autamme, ja tämän agentin pettämiä henkilöitä ei jouduta vastuuseen tai he kärsivät rangaistuksista tai rangaistuksista heidän nykyisestä viisumistatuksestaan. Mahdollisista valituksista voi ilmoittaa numeroissa 0864077763 ja 076221905 alanumero. 10.”

The Phuket Express on salannut viisumiagentin nimen, kunnes Phuketin asianomaiset virastot suorittavat täyden tutkimuksen, mutta Help Crime Victim Club on julkaissut sen, kuten yllä olevasta linkistä näkyy, ja jonka lausunnot ja syytökset ovat täysin heidän omiaan. Alla on lisätietoja maahanmuuttoviraston ottamisesta apua tähän ongelmaan.

 

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.