Katsaus Phuket Surf X Beat Series 2022 -tapahtumaan Patong for Pride -kuukaudessa – KUVAKIERTO

Patong, Phuket -

  Phuket Surf X Beat Series 2022 pidettiin Patongissa viime viikonloppuna Pride-kuukauden teemana.

Tapahtuman avasivat virallisesti Rainbow Roadilla Patongissa Phuketin varakuvernööri Anuparp Yodkwan, Patongin pormestari Chalermsak Maneesri ja Phuketin matkailu- ja urheilujohtaja Mrs. Ratchadaphon O-in. Monet Surf Skaters, LGBTQIA, thaimaalaiset ja ulkomaiset turistit liittyivät tapahtumaan lauantaina (25. kesäkuuta)th).

Varakuvernööri Anuparp kertoi The Phuket Expressille: "Tapahtuman tarkoituksena oli lisätä matkailua nykyisellä urheilutrendillä, joista yksi on "Surf Skating", joka on nyt erittäin suosittu. Monet ihmiset eri ikäryhmistä pitävät tästä lajista.”

Muita tapahtuman aktiviteetteja olivat thaimaalaisten kansallisurheilijoiden Warun Deesombatin Idol Farm Skaters -esityksiä, B-Boy-tanssia, kabaree-esityksiä ja Surf Skate -kilpailuja sekä Lazy Loxyn ja Sam Blackin konsertteja.

Nauti kuvista!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.