Thaimaan pääministeri kehottaa kansalaisia ​​olemaan panikoimatta Covid-19 Omicronin BA.4/BA.5-kannan vuoksi

Kansallinen -

Pääministeri Prayut Chan-O'Cha kehottaa yleisöä olemaan panikoimatta Covid-19 Omicronin BA.4/BA.5 -kannan vuoksi ja vaatii, että kansanterveysministeriö on seurannut leviämistilannetta tarkasti.

Hallituksen tiedottaja Thanakorn Wangboonkongchana puhui tänään, 26. kesäkuuta, että pääministeri pyysi ihmisiä olemaan panikoimatta uudesta mutaatiosta, sillä kansanterveysosasto on seurannut tiiviisti BA.4/BA.5:n leviämistä.

Vaikka Maailman terveysjärjestö on luokitellut sen huolestuttavaksi kannaksi ja sitä on seurattava (seurannassa olevat VOC-linjat: VOC-LUM), koska se kykenee välittämään infektioita ja vastustuskykyä immunisaatiolle, nyt ei ole olemassa riittävää näyttöä kannan tueksi. on vakavampi kuin aiemmat mutaatiot.

"Kansanterveysministeriö on jatkanut kriittisesti sairaiden potilaiden ja alalajien seurantajärjestelmän toteuttamista, mukaan lukien tehosterokotuksiin keskittyminen immuniteetin vahvistamiseksi, tartuntariskin vähentämiseksi sekä vakavien oireiden ja kuoleman ehkäisemiseksi. Samalla yleisöä kehotetaan jatkossakin noudattamaan terveyssuosituksia, tiedottaja lisäsi.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

 

National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanojensa ja kuviensa kautta. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.