Thaimaan pääministeri on tyytyväinen, koska useimmat thaimaalaiset haluavat edelleen vapaaehtoisesti käyttää naamioita, hallituksen tiedottaja sanoo

Kansallinen -

Thaimaan pääministeri kenraali Prayut Chan-o-cha oli erittäin tyytyväinen kuultuaan, että suurin osa Thaimaan kansalaisista halusi edelleen vapaaehtoisesti käyttää kasvonaamaria, hallituksen tiedottaja sanoi.

Hallituksen tiedottajan Thanakorn Wangboonkongchanan mukaan Thaimaan pääministeri kenraali Prayut Chan-o-cha täydensi useimpia Thaimaan kansalaisia ​​pitäessään kasvonaamioitaan päällä huolimatta virallisesta naamiomandaatin poistamisesta ulko-/avoimissa tiloissa torstaina 23.

Thanakorn totesi, että hallitus toteuttaa parhaillaan uutta "Universal Prevention" -toimenpidettä pitääkseen Covid-19:n hallinnassa ja hillitäkseen taloutta.

Mitä tulee Covid-19-tilanteeseen tänään, 25, uusia tapauksia on 2022 2,236 (2,235 1 kotimainen ja 22,786 kansainvälinen), kun taas 19 XNUMX Covid-XNUMX-potilasta on edelleen sairaalahoidossa.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-/matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.