Phuketin kuvernööri julkaisee uusia tilauksia, luopui virallisesti maskin toimeksiannosta

Phuket -

Phuketin kuvernööri Narong Woonciew on julkaissut uuden määräyksen tänään (25th) maskin mandaatin luopumisesta, myöhään viime yönä 23. kesäkuuta täällä julkaistun kansallisen määräyksen mukaisesti.

Maskimandaattia koskevassa määräyksessä sanotaan: Maski tai kangasmaski on vapaaehtoinen käytäntö. Kansanterveysministeriö suosittelee kuitenkin maskien käyttöä muiden hengitystiesairauksien, mukaan lukien Covid-19, ehkäisemiseksi, erityisesti alueilla, joilla on paljon ihmisiä ja sisätiloissa. Covid-19-potilaiden tai riskialttiiden ihmisten on "TARVITTAESSA" käyttää maskeja oleskellessaan muiden ihmisten kanssa.

Muut säännöt tilauksessa ovat:

  1. Ravintolat, mukaan lukien kahvilat, katuruoka, hotellit tai muut yritykset, voivat tarjota alkoholia, mutta hygieenisesti.

2. Viihdepaikat voivat avautua sääntöjen ja mittojen mukaan. Tämä "näyttää" tarkoittavan, että ne voidaan nyt palauttaa "tavallisiin" aukioloaikoihin riippuen paikallisista ja alueellisista säännöistä, viihdealueen tilasta jne.

Tilaus tulee voimaan välittömästi toistaiseksi. Thaimaan tilaus on alla.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.