Patong Beach Road suljetaan väliaikaisesti liikenteeltä Pride-tapahtuman vuoksi tänään

Patong, Phuket -

Patong Beach Road on suljettu liikenteeltä tänään (8. kesäkuuta) keskipäivästä klo 00th) Surf X Beat Series -tapahtumaan, joka järjestetään teemana 'Pride-kuukausi'.

Lue lisää tapahtumasta osoitteesta TÄÄLTÄ.

Patong Beach Road, jonka osaa kutsutaan "Rainbow Roadiksi" (Rainbows kirjaimellisesti maalattu tielle), suljetaan liikenteeltä keskipäivästä klo 8 tapahtuman vuoksi, joka pidetään klo 00-4. 00. Vältä tien käyttöä. Patongin kunta pahoittelee häiriötä.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.