Thaimaa luopui virallisesti naamarimandaatista myöhäisillan Royal Gazette -tilauksella

Thaimaa-

  Thaimaan hallitus on luopunut 10. kesäkuuta 00 noin kello 23 annetussa myöhäisillan määräyksellä naamiaisvaltuutuksen jakamisesta kaikilla julkisilla alueilla.

Mandaatti edellytti aiemmin maskien käyttöä kaikilla julkisilla paikoilla, myös ulkona tai yksin.
KUVA: Lähetä tänään
Oikeudellisesti sitovan Royal Gazette -määräyksen sanamuoto on seuraava tiivistelmänä eikä sanasta sanaan käännettynä: Kansanterveysministeriö on siirtynyt käyttämään maskia tai kangasnaamaria vapaaehtoisena käytäntönä. On suositeltavaa, mutta ei pakollista, käyttää sitä ruuhkaisilla alueilla, suurissa ihmisryhmissä ja huonosti tuuletetuissa paikoissa. Ihmisten, joilla on suuri riski saada Covid-19, kuten vanhukset, joilla on jo olemassa olevia sairauksia, ja riskiryhmiin kuuluvien tulee aina käyttää maskia asianmukaisesti. Tämä ei kuitenkaan ole "valtuutettu". Määräys astuu voimaan välittömästi ja sen on allekirjoittanut Thaimaan pääministeri Prayut Chan-O-Cha. TPN-media huomauttaa, että yksityisillä yrityksillä ja tapahtumilla on kuitenkin mahdollisuus ja oikeus vaatia maskien käyttöä toimipaikoissaan ja paikoissaan. Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media. 
Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin kahdeksan vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/