Epäilty leikkaa toisen liian lähelle häntä pysäköidyn ajoneuvon renkaita Patongissa, saa tuhannen bahtin sakon

Patong -

Tuhat bahtia tuomittiin vastuullisille osapuolille Patongissa tällä viikolla syntyneen pysäköintikiistan jälkeen.

Patongin poliisi raportoi 21. kesäkuutast että uhri teki ilmoituksen poliisille pysäköityään auton ravintolan eteen Patongissa ennen kuin meni sisälle illalliselle. Kun he olivat syöneet illallisen ja tulleet ulos, uhri huomasi, että heidän autonsa renkaat olivat vinossa ja litistyneet.

Poliisi jatkoi tutkintaa ja tunnisti ensisijaisen epäillyn. Epäilty myönsi rikoksen, koska oli pettynyt siihen, että uhri pysäköi autonsa liian lähelle epäillyn autoa. Epäilty pelkäsi, että heidän autonsa saattaisi naarmuuntua ja menetti malttinsa, jolloin toisen ajoneuvon renkaat iskevät.

Uhri ei kuitenkaan halua ryhtyä oikeustoimiin epäiltyä vastaan. Epäilty suostui maksamaan rengasvahingot ja sai 1,000 XNUMX bahtin sakon vahingon aiheuttamisesta. Molemmat osapuolet kättelivät erimielisyyden jälkeen ja jättivät erimielisyytensä syrjään.

Lainvalvontaviranomaiset eivät julkistaneet asianosaisten henkilöiden nimiä.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.