Phuket ehdottaa "Thailand Biennale City of Arts" -tapahtuman isännöintiä

Kiinalais-portugalilainen rakennus, vanha rakennus Phuketin vanhassakaupungissa, Phuketissa

Phuket -

Phuket ehdottaa Thaimaan taidekaupungin biennaalin isännöimistä.

Kokous pidettiin eilen (23rd) Phuketin kaupungintalolla, ja sitä johtivat Phuketin kuvernööri Narong Woonciew ja Phuketin maakunnan hallintoorganisaation (PPAO) presidentti Rewat Areerob.

Phuketin kuvernööri Narong sanoi kokouksessa: "City of Arts on kaupunki, jossa on ympäristö, joka sopii erilaisiin kulttuuri- ja perinteisiin toimintoihin."

”Phuket on yksi maailman kaupungeista, jossa on runsaasti kulttuuria ja kulttuuriresurssien vakautta. Pyrimme parantamaan yhteisöjämme ja kasvattamaan taloutta matkailun avulla”, kuvernööri Narong selitti.

"Tämä vaatii yhteistyötä paikallisten yhteisöjen, kansallisten, kansainvälisten sektoreiden, valtion ja yksityisen sektorin taholta pitkän aikavälin yhteisöjen ja taloudellisen hyödyn saamiseksi. Suosittelemme isännöimään Thaimaan biennaalia, taidekaupunkia." Kuvernööri Narong huomautti.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.