PÄIVITYS: Phuketin poliisi jäljitti ihmisiä, jotka on nähty tappelemassa Bangla Roadilla viraalisella sosiaalisen median videolla

Bangla, Patong -

Phuketin poliisi jäljitti ihmisiä, jotka jäivät kameralle tappelemasta Bangla Roadilla. Video tappelusta levisi myöhemmin sosiaalisessa mediassa.

Edellinen tarinamme:

Videoleike kahdesta ihmisestä tappelemassa Bangla Roadilla Patongissa on levinnyt sosiaalisessa mediassa viime viikolla. Patongin poliisin mukaan kukaan ei kuitenkaan tehnyt virallisesti poliisille ilmoitusta tästä tapauksesta.

Nyt meidän päivityssöi:

Patongin poliisin everstiluutnantti Wuttiwat Leangboojinda kertoi The Phuket Expressille: "Olemme soittaneet molemmille osapuolille Patongin poliisiasemalle tällä viikolla. He myönsivät olevansa virusvideoleikkeen henkilöitä, jotka taistelivat Bangla Roadin roskakorien pullojen kanssa. He molemmat saivat sakot ja pyysivät toisiltaan anteeksi."

Phuket Express huomautti, että poliisi ei paljastanut, kuinka paljon heille määrättiin sakkoja. Everstiluutnantti Wuttiwat ei myöskään nimennyt epäiltyjä ja totesi, että asia on ratkaistu.

Samaan aikaan kuusi taksinkuljettajaa on pidätetty eilen (21st) sen jälkeen, kun videoleike moottoripyörätaksinkuljettajien tappelemisesta on levinnyt sosiaalisessa mediassa tällä viikolla.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.