Kaksi viihdepaikan pitäjää Phuket Townin alueella pidätettiin, koska heidän väitetään rikkoneen Covid-19-toimenpiteitä asukkaiden valitusten jälkeen

Phuket -

Kaksi viihdepaikan ylläpitäjää pidätettiin väitetysti Phuketin tilausten ja Covid-19-mittausten rikkomisesta sen jälkeen, kun nimettömät paikalliset asukkaat valittivat kovasta melusta.

Viranomaiset tarkastivat Phuketin kaupungin viihdepaikat viime yönä (22. kesäkuuta).

Phuketin kaupungin viranomaiset ilmoittivat pidättäneensä herra Sitin, joka esiteltiin nimettömän viihdepaikan johtajana Phoonponissa Talad Nuean osa-alueella. Häntä on syytetty Phuketin määräysten rikkomisesta laillisen sulkemisajan kuluessa, Covid-19-mittausten rikkomisesta ja väitetysti viihdepaikkojen lakien rikkomisesta, joka koskee henkilöstön CV:n ja henkilötietojen tallentamatta jättämistä ennen heidän palkkaamistaan.

Viranomaiset panivat merkille, että nimettömät paikalliset asukkaat ja huolestuneet kansalaiset ovat valittaneet kovasta melusta laillisen sulkemisajan jälkeen, tällä hetkellä keskiyöllä, mutta niiden odotetaan siirtyvän kello 2:een joskus heinäkuussa.

Virkamiehet ovat myös pidättäneet herra Eakin, 23, joka esiteltiin nimettömän baarin johtajana Phuket Townissa. Häntä on syytetty siitä, että hän ei noudattanut Phuketin määräyksiä ja Covid-19-mittauksia, jotka toimivat tapahtumapaikoilla riskinä Covid-19:lle.

He molemmat vietiin Phuketin kaupungin poliisiasemalle jatkotoimia varten.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.