PÄIVITYS: Patongissa pidätettiin kuusi taksinkuljettajaa, jotka osallistuivat katutappeihin, sanoo sen olleen väärinkäsitys

Patong -

Kuusi taksinkuljettajaa on pidätetty eilen (21st) sen jälkeen, kun videoleike moottoripyörätaksinkuljettajien tappelemisesta on levinnyt sosiaalisessa mediassa tällä viikolla.

Edellinen tarinamme:

Videoleike kojelautakamerasta, jossa 4–5 taksinkuljettajaa pukeutuivat sinisissä takkeissa taistelemaan Taweewong Roadilla 18. kesäkuutath on levinnyt sosiaalisessa mediassa.

Nyt meidän päivitys:

Patongin poliisin everstiluutnantti Prasert Thongplew kertoi Phuket Expressille: "Taistelu oli Tuk Tuk -taksinkuljettajien ja yksityisen moottoripyöränkuljettajan välillä, kun he riitelivät asiakkaiden ottamisesta ja pysäköintipaikoista."

"Kuusi ihmistä pidätettiin eilen, kun olemme saaneet päätökseen kaikki tiedot Patongin operaattoreista. He kertoivat, että he ymmärsivät tapauksen väärin eivätkä kumpikaan halua ryhtyä oikeustoimiin toisiaan vastaan. He kättelivät ja pyysivät anteeksi." Everstiluutnantti Prasert totesi.

On epäselvää, nostetaanko tapauksesta muita syytteitä sen jälkeen, kun molemmat osapuolet kieltäytyivät oikeustoimista ja pyysivät toisiltaan anteeksi.

Kukaan tappelussa mukana olleista ei kärsinyt merkittävistä vammoista, everstiluutnantti Prasert lisäsi.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.