Phuketin lentokentällä järjestetään paloharjoitus sisätiloissa

Phuket -

Phuketin kansainvälinen lentoasema piti eilen (21. kesäkuuta) paloharjoituksen sisäpysäköintialueellast).

Paloharjoitus pidettiin eilen kello 2 lentokentän viidennen kerroksen sisäparkkipaikalla. Paloharjoituksesta oli ilmoitettu ennen harjoituksen alkamista, ja lähellä olevat asiakkaat ja työntekijät varoittivat, että kyseessä oli vain harjoitus.

Phuketin kansainvälisen lentokentän apulaisjohtaja Manas Sotharat kertoi Phuket Expressille: "Harjoituksen tarkoituksena on valmistautua, jos todellista tilannetta tapahtuisi. Harjoitus järjestetään vähintään kerran vuodessa. Monet lentoaseman yritysten työntekijät osallistuivat paloharjoitukseen."

Mr. Manasin mukaan harjoitus sujui hyvin, eikä suuria ongelmia havaittu.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.