Wichitin kunta taistelee hyttysten aiheuttamia sairauksia vastaan, mukaan lukien denguekuume

Wichit –

Wichitin kunta taistelee hyttysten kantamia sairauksia vastaan.

Eilen (20th) Wichitin kunnan kansanterveys- ja ympäristöosasto aloitti kampanjansa denguekuumeen leviämisen hillitsemiseksi.

Wichitissä on suoritettu sumutusta tauteja kantavien hyttysten lisääntymisen estämiseksi. Laaja huurtuminen levisi Wichitin alueen asuinalueille.

Denguekuume on ollut merkittävä terveysriski kaikkialla Thaimaassa, ja tämä vuosi on ollut erityisen vaarallinen, Wichitin terveys- ja ympäristöosaston virkamiesten mukaan.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.