Phuket on ehdokas Specialized Expo 2028:n isännöijäksi

Phuket -

Phuketin kuvernööri vieraillessaan Pariisissa, Ranskassa, ehdottaa ideoita Phuketista ehdokkaaksi Specialized Expo 2028-Phuket Thailand -tapahtuman isännöitsijäksi.

Phuketin kuvernööri Narong Woonciew ja muut asiaankuuluvat virkailijat vierailevat Pariisissa Ranskassa ehdottamaan ideoita, sillä Phuket on valmis isännöimään "Specialized Expo 2028-Phuket Thailand" -konseptin "Future of Life: Living in Harmony, Sharing Prosperity" mukaisesti. Ehdokkaita on viisi maata, jotka ovat Thaimaa (Phuket), Amerikka, Argentiina, Serbia ja Espanja.

Phuket esitteli '1st Maan esittely yleiskokouksessa 170th Bureau of International Des Expositions: BIE:n komitealle eilen Ranskassa (20. kesäkuutath).

Phuket Nightin illallisvastaanotto Aquarium de Parisissa pidettiin luovuttamalla allekirjoitukset Phuketin ehdokkaaksi messuille. Yli 170 äänestäjää 170 maasta äänesti ehdokkaita.

Tämän kuun lopussa BIE:n komiteat saapuvat Phuketiin katsomaan, onko Phuket valmis isännöimään tapahtumaa. Äänestyksen tulos siitä, mikä maa toimii isäntänä, julkistetaan ensi vuoden maaliskuussa 2023.

Specialized Expo 2028-Phuket Thailand järjestetään, mikäli se hyväksytään ehdokkaaksi, kolmen kuukauden ajan vuonna 2028 maaliskuusta kesäkuuhun. Miljoonia bahteja tuottavaan tapahtumaan odotetaan osallistuvan 4.9 miljoonaa ihmistä.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.