Mies pelastettiin yrittäessään hypätä hotellin 4. kerroksesta Patongissa, ja hänen kerrotaan riiteleneen useiden tyttöystävänsä kanssa

Patong -

Mies pelastettiin, kun hän yritti hypätä neljästäth kerroksessa Patongissa keskipäivällä tänään 21.

Katastrofien ehkäisy- ja lieventämisministeriön (DDPM) henkilöstölle ilmoitettiin tapauksesta keskipäivällä Patongissa Ratcha Uthit 200 Pi -kadulla olevassa hotellissa.

Patongin partiopoliisi ja pelastustyöntekijät saapuivat paikalle löytääkseen thaimaalaisen miehen tikkaiden paloportaiden parvekkeelta äärimmäisen pakotetussa tilassa.

Pelastustyöntekijät levittivät ilmapatjaa parvekkeen alla maahan tukeakseen, jos mies kaatui tai hyppäsi. Patongin partiopoliisi nousi 4th kerrokseen juttelemaan miehen kanssa. Mies oli noin 35-40-vuotias Chachoengsaosta. Lainvalvontaviranomaiset ja toimitukselliset politiikkamme salasivat hänen nimensä.

Mies kertoi tiedotusvälineille ja lainvalvontaviranomaisille, että hän seurustelee tällä hetkellä avoimesti kahden naisen kanssa ja molemmat olivat hänen tyttöystäviä, molemmat tietoisia toisistaan ​​ja avoimesta suhteesta. Tämä oli perinteisesti toiminut kaikille kolmelle puolueelle aiemmin.

Tänään mies kertoi kuitenkin poliisille, että hänellä oli suuri riita ensimmäisen tyttöystävänsä kanssa, mutta ei täsmentänyt, mistä oli kysymys. Joten hän meni hotelliin toisen tyttöystävänsä kanssa ja joutui myös riitaan ennen kuin meni 4th kerroksessa ja uhkasi hypätä tilanteen aiheuttaman stressin vuoksi.

Poliisi kutsui molemmat hänen tyttöystävänsä juttelemaan hänen kanssaan ja kaikki osapuolet suostuivat rauhoittumaan ja mies suostui kiipeämään alas turvallisesti.

Tapauksesta ei nostettu syytteitä.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.