Phuketin suurimmat tarinat viime viikolta: baarioperaattoreita pidätettiin, intialaisia ​​turisteja ykkönen Phuketissa, afrikkalaisia ​​pidätettiin 1.49 kg kokaiinin kanssa ja paljon muuta

Hei Phuket Expressin lukijat ja kannattajat!

Seuraavassa on viikoittainen ominaisuus, jossa korostamme paikallisia huipputarinoita alueellamme Phuketissa viime viikolta. Tarinoiden määrä vaihtelee viikoittain.

Toimitustiimimme valitsee ja kuratoi ne, ja ne on suunniteltu lukijoillemme, jotta he saavat nopeasti "keräyksen" tärkeistä tarinoista, jotka he ovat saattaneet unohtaa. Julkaisemme päivittäin monia tarinoita ja alueemme tärkeistä tapahtumista tai muutoksista on helppo unohtaa. Teemme kansalliset yhteenvedot erillisessä artikkelissa, tämä on vain parhaita paikallisia tarinoita Phuketin maakunnassa.

Ne eivät ole missään erityisessä tärkeysjärjestyksessä, vaan suunnilleen julkaisujärjestyksessä. Nämä ovat maanantaista 13. kesäkuuta 2022 sunnuntaihin 19. kesäkuuta 2022.

Aloitetaan ja katsotaan, mitkä olivat paikalliset huipputarinat!

  1. Kaksi baarinhoitajaa pidätettiin väitetysti Phuketin tilausten ja Covid-19-mittausten rikkomisesta.                                                                                                  Rawain lainvalvontaviranomaiset varoittivat, että uusia ratsioita on tulossa ja että painopiste oli Covid19-varotoimenpiteissä, kuten asiakkaiden ja henkilökunnan rokotuksen varmistamisessa, sosiaalisen etäisyyden pitämisessä, maskin käyttämisessä ja muissa toimenpiteissä.   
  2. Intialaiset turistit ovat Phuketiin saapuvien turistien ykkönen 39,749 1:lla sen jälkeen, kun epäsuosittu Test and Go -ohjelma lopetettiin XNUMX. toukokuuta, Phuket Immigration kertoo. 

Phuket International Airport Immigration raportoi nykyiset saapumistilastot 13. kesäkuutath.

3. Thaimaan hallitus on hyväksynyt 338.80 miljoonaa bahtia Phuketin, Phang Ngan, Krabin, Trangin ja Satunin Andamanin maakuntien parantamiseen houkutellakseen lisää thaimaalaisia ​​ja ulkomaisia ​​turisteja tulevaisuudessa.

Thaimaan pääministerin toimiston tiedottaja Tanakorn Kongboonchana kertoi Thaimaan lehdistölle: "Näiden hankkeiden tarkoituksena on valmistella ja houkutella lisää thaimaalaisia ​​ja ulkomaisia ​​turisteja tulevaisuudessa."

4. Phuketin terveyspäällikkö on antanut kannabiksesta julkisen varoituksen, jonka mukaan sitä on parempi käyttää vain lisensoiduista lääketieteellisistä syistä. Päällikön mukaan kannabista ei ole hyvä käyttää virkistyssyistä ja se voi olla vaarallista.

Phuketin provinssin kansanterveysalan päälääkäri Kusak Kukiattikoon sanoi The Phuket Expressille: "Ihmisten, joilla ei ole terveysongelmia, ei kuitenkaan pidä käyttää kannabista, etenkään päihtymiseen".

5. 29-vuotias eteläafrikkalainen mies on pidätetty Phuketin kansainvälisellä lentokentällä vatsassa 1.49 kiloa kokaiinia, jonka arvo on 4.47 miljoonaa bahtia.

Hän tuli Etiopiasta ja saapui Phuketiin 9. kesäkuutath, 2022. Hänen matkatavaroistaan ​​ei löytynyt laittomia esineitä, mutta hän käyttäytyi hermostuneesti ja tulliviranomaiset epäilivät ja pyysivät miestä alistumaan röntgenkuvaukseen, jossa hänen vatsansa sisäpuolelta löytyi kokaiinipakkauksia. 

Siinä kaikki tälle viikolle, kuten aina, kiitos tuestanne!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.