Joukko joukkoliikenteen taksinkuljettajia antautui Patongin poliisille väitettyään hyökänneen moottoripyörätaksinkuljettajan kimppuun Thaweewong Roadilla

Patong, Phuket -

Joukko joukkoliikenteen taksinkuljettajia ilmoittautui Patongin poliisiasemalle lauantai-iltana, 18. kesäkuuta, saatuaan vangiksi väitetysti hyökkäämästä moottoripyörätaksinkuljettajaa vastaan ​​Thaweewong Roadilla Patongin osa-alueella Kathun alueella varhain.

A Yön aikana leviänyt 39 sekuntia pitkä kojelautakuva näyttää 4–5 moottoripyörätaksinkuljettajan ryhmän sinisissä takkeissa taistelemassa Taweewong Roadilla. noin klo 12. lauantaina.

Kello 8 lähtien poliisi eversti Sujin Nilabodee, Patongin poliisiaseman päällikkö, kertoi paikallisille toimittajille, että väitetyt hyökkääjät olivat tuk-tuk-kuljettajia ja moottoripyörätaksinkuljettajia. He kaikki kutsuttiin poliisiasemalle, kun poliisi oli tutkinut materiaalin ja kyennyt tunnistamaan hyökkääjät.

Viisi videolle kuvatuista kuljettajista esitti itsensä jo viranomaisille uhrin ollessa tavoittamaton. Tutkintaryhmä etsi ja etsi lisää vihjeitä ottaakseen häneen yhteyttä, mutta hänen sijaintinsa ei ollut vielä tiedossa.

– Tekijöiden mukaan moottoripyörätaksin kuljettaja ajoi hakemaan turistia tapahtumapaikalta. Taksiasemaryhmä huusi ja varoitti häntä, mikä johti kiihkeään riitaan ja tappeluun. Nyt ratsastaja ei ollut tehnyt rikosilmoitusta tekijöistä, mutta poliisi pidätti heidät päivittäistä kirjaamista ja lisäkuulusteluja varten, johtaja sanoi.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanojensa ja kuviensa kautta. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.