Nuorta kaskelovaloa etsitään sen jälkeen, kun se nähtiin jumissa meriroskissa lähellä Racha-saarta Phuketissa

KUVA: Pongsakorn Naksaard

Phuket -

Viranomaiset etsivät nuorta ja kuulemma heikkoa kaskelotetta, kun se löydettiin jumissa meriroskista torstaina (16. kesäkuuta) lähellä Racha-saarta Phuketissa.

Kalastaja julkaisi videoleikkeen Facebook Torstaina (16th).

Viestin lähettäjä on tunnistettu herra Pongsakorn Naksaardiksi, joka oli kalastamassa, kun hän löysi valaan. Hän ilmoitti tapauksesta välittömästi Phuketin merenkulkutoimistolle, mutta kaskelotti oli myöhemmin kadonnut paikastaan, josta hän sen alun perin löysi.

Phuketin meribiologisen keskuksen (PMBC) päällikkö tohtori Kongkiat Kittiwatanawong kertoi The Phuket Expressille: "Viime vuonna pelastimme nuoren loukkaantuneen kaskelottivalaan, joka katosi emostaan. Nuori kaskelotti päästettiin takaisin mereen lähellä Rachan saarta. Se voi olla sama. Toivomme, että löydämme sen pian, jotta voimme suorittaa fyysisen tutkimuksen."

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.