Tavoitteena oleva murhasta epäilty, jota syytetään thaimaalaisen pariskunnan murhasta Taiwanissa, antautuu Chiang Main poliisille

KUVA: MRG ONLINE/ ทีมข่าวอาชญากรรม

Chiang Main maakunta -

35-vuotias etsintäkuulutettu murhasta epäilty, jota syytettiin thaimaalaisen pariskunnan murhasta Taiwanissa, antautui Chiang Main maakunnan poliisille eilen 17. kesäkuuta. Murhatun vaimon kerrottiin olleen raskaana viiden kuukauden ikäisillä sikiöillä.

Pol. Thaimaan kuninkaallisen poliisin komissaari kenraali Suwat Jangyodsuk ja Taiwanin poliisilähettiläs Ethan YH Lin pitivät lehdistötilaisuuden eilen 17. kesäkuuta julistaakseen 35-vuotiaan Santi "Wang" Supa-apiradeepailinin pidätyksen. vanha etsitty epäilty, jota syytetään thaimaalaisen pariskunnan murhasta Taiwanissa.

Hänet pidätettiin rikostuomioistuimen pidätysmääräyksen nro. 1155/2565, annettu 14, taposta.


Raporttien mukaan Wang ilmoittautui Arunothain kylään Mueang Nan osa-alueella Chiang Daon alueella Chaing Main maakunnassa saatuaan lainvalvontaviranomaisten painostuksen.

Hänen väitetään murhaavan 32-vuotiaan thaimaalaisen Prasert Noratin ja Prasertin 35-vuotiaan thaimaalaisen vaimon Potjanee Sae Lin sekä tämän viiden kuukauden ikäiset syntymättömät kaksoset Taiwanissa ennen kuin pakeni kotikaupunkiinsa Chiang Maihin. maakunnassa.


Polin mukaan. Kenraali Suwat Jangyodsuk, epäilty tappoi molemmat uhrit toimistossaan Taiwanissa liikekonfliktissa 8. kesäkuuta. Hän piilotti heidän ruumiinsa heidän autonsa tavaratilaan ja hylkäsi sen rautatieaseman parkkipaikalle Taoyuanin erityiskunnassa Luoteis-Taiwanissa. Ruumiit löydettiin kesäkuun 10. päivänä, kun Wang oli jo lähtenyt Taiwanista kotikaupunkiinsa Chiang Maihin 9. kesäkuuta Suvarnabhumin lentokentän kautta, upseeri sanoi.


Taiwanilaiset lainvalvontaviranomaiset kuitenkin hälyttivät Thaimaan keskustutkintapoliisit Wangin väitetystä murhasta. Sitten kaksi osastoa painostivat Wangia, kunnes tämä antoi periksi ja antautui kesäkuun 17. päivänä isänsä seurassa.

Lehdistöaikaan mennessä Wang kiisti edelleen syytteen väittäen, että kaksi maskissa pukeutunutta miestä löi pariskunnan kuoliaaksi, jotka pakottivat hänet hylkäämään ruumiit rautatieasemalla raporttien mukaan.


Pol. Kenraali Suwat sanoi, että Wang voisi saada lisää syytteitä vaimon murhasta tämän viiden kuukauden ikäisten kaksosten kanssa, mutta se vaati erittäin varovaisen tutkimuksen. Hän sanoi myös, että Wang pidetään vangittuna huomiseen kesäkuun 19. päivään asti ilman lisäkuulusteluja.
Ethan YH Lin, Taiwanin poliisilähettiläs, ilmoitti olevansa kiitollinen Thaimaan lainvalvontaviranomaisten nopeasta toiminnasta ja yhteistyöstä.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä FacebookTwitterGoogle UutisetInstagramTikTokYoutubePinterestFläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!
Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Tanakorn Panyadee
Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.